|

Ονομάζομαι Εύη Αγγέλη γεννήθηκα το 1976 στο Αγρίνιο. Τα παιδικά, εφηβικά και τα τελευταία 22 χρόνια ζω και δραστηριοποιούμαι στο Νεοχώρι καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου.

Σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας μου είχα πολλά όνειρα για το μέλλον, μα αυτό που υπερίσχυσε ήταν η διδασκαλία και η συγγραφή! Ασχολήθηκα με την σπουδή της Αγγλικής γλώσσας, ολοκλήρωσα τις γνώσεις μου στην Hellenic American Union των Αθηνών.

Από το 1998 -2020 δούλεψα στον ιδιωτικό τομέα σαν καθηγήτρια της Αγγλικής γλώσσας. Η ευθύνη και οι προκλήσεις είναι τεράστιες ως προς τα παιδιά στην διαμόρφωση κριτικής σκέψης και ανάπτυξη δεξιοτήτων, στοχεύοντας σε μια παραγωγική πορεία στην σύγχρονη κοσμοαντίληψη και δεν περιορίζεται μόνο στην εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας.

Η συγγραφή μυθιστορημάτων και ποιημάτων έγινε αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου ως τρόπος έκφρασης. Κατόπιν παρότρυνσης μετά από χρόνια, από την ασφάλεια του συρταριου μου ξεκίνησαν το ταξίδι τους προς το αναγνωστικό κοινό…

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά του τόπου μας, απορρέει από την έντονη απογοήτευση, εγκατάλειψη αμέλεια και κατακρεουργηση που υφίσταται η κοινότητα μας και γενικότερα ο Δήμος μας όλα αυτά τα χρόνια σε καίρια προβλήματα. Σαν μητέρα δύο παιδιών που είναι φοιτητές, δεν μπορώ να επαναπαυθω στο γεγονός ότι δεν υπήρξε καμία εξέλιξη στην γενέτειρα τους από τότε που γεννήθηκαν. Προκαλώντας φυγή στην νέα γενιά αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο.

Ο ρόλος ενός υποψηφίου δεν περιορίζεται στην ρητορική δεινότητα για να πείσει πόσο ικανός είναι στα λόγια. Αλλά έμπρακτα, με έργα, αγώνα, αυταπάρνηση και ωφέλιμα αποτελέσματα για τον Δήμο… Με συλλογικότητα και προσφορά μπορούμε να επιτύχουμε τα πάντα.

Ο στόχος του συνδυασμού είναι η αξιοπρέπεια, η ανιδιοτέλεια η ειλικρίνεια και η “ακριβοθώρητη διαφάνεια” σε κάθε βήμα.

“Θέλουμε να είμαστε υπερήφανοι για τον τόπο μας όπως είμαστε και για την ιστορία του”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης