|

Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι το 1968. Εδώ στην πόλη των ποιητών, των πρωθυπουργών, της Εξόδου, της λιμνοθάλασσας, του αλατιού, έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Έχω τρία παιδιά την Μυρτώ, την Δάφνη και τον Νάσο.

Είμαι Γεωπόνος, απόφοιτη του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο οποίο και πραγματοποίησα με Υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, την Διδακτορική μου διατριβή πάνω στην Βιολογική καταπολέμηση εντομολογικών εχθρών. Έχω πολύ καλή γνώση της Αγγλικής και Ιταλικής γλώσσας Εργάζομαι από το 2002, στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, στο Τμήμα Ποιοτικού, Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου και Φυτοπροστασίας.

Είμαι εκπαιδεύτρια Ενηλίκων και απασχολούμαι στο αντικείμενό μου σε Τμήματα ΙΕΚ που σχετίζονται με την Μεταποίηση Αγροτικών προϊόντων Το Μάιο του 2022, σε μια μου προσπάθεια να γνωρίσω τον τόπο μου στα μέλη της Επιστημονικής κοινότητας, συμμετείχα ως Πρόεδρος στην Οργανωτική Επιτροπή του 19 ου Πανελληνίου Εντομολογικού Συνεδρίου. Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη του Αγρίνιου, μιας και η γενέτειρά μου πόλη δεν μπορούσε να υποστηρίξει μια τέτοια διοργάνωση από άποψη υποδομών.

Ασχολήθηκα με την βελτίωση της καθημερινότητας, ως ενεργός πολίτης μέσω συλλογικών οργάνων. Υπήρξα από τα ιδρυτικά στελέχη του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του οποίου διετέλεσα Πρόεδρος για τέσσερα χρόνια (1997-2001), θέτοντας ως θεμέλιο λίθο την συνεργασία μεταξύ των μεταπτυχιακών φοιτητών ανεξάρτητου κομματικής ταυτότητας βάζοντας προτεραιότητα τα κοινά εκπαιδευτικά μας προβλήματα. Το ίδιο διάστημα, εκπροσωπούσα τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, ως εκλεγμένη εκπρόσωπός τους, στην Σύγκλητο και στην συνέλευση του τμήματος Φυτικής Παραγωγής του ΓΠΑ.

Το 2017-2018 διατέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1 ου Δημοτικού σχολείου Μεσολογγίου, όπου με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εργαστήκαμε πάνω στην ιδέα «Όλο το σχολείο μια οικογένεια», καλλιεργώντας μέσα από τις δράσεις μας την κουλτούρα της συνεργασίας γονέων, εκπαιδευτικών, μαθητών και τοπικής κοινωνίας με εξωστρέφεια και πάντα με αγάπη στο παιδί και τον τόπο μας.

Από το 2015 είμαι μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Αιτωλικού και μέλος της ερασιτεχνικής θεατρικής ομάδας «Πράξη 12» .

Προβληματισμένη από την συνεχή υποβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και των δομών του Δήμου, η οποία αποτυπώνεται στην καθημερινότητα μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Ισχυρός Δήμος, Δυνατές κοινότητες Ευημερία πολιτών», γιατί είδα μια ομάδα με ξεκάθαρο όραμα για όλο τον Δήμο, χωρίς βαρίδια από το παρελθόν, με ηθικό παράστημα και διάθεση για συνεργασία και ανταλλαγή ιδεών, ικανή και έτοιμη για δουλειά.

Εξάλλου δεν μπορώ να μην εμπνευστώ από τους στίχους του «δικού» μας Κωστή Παλαμά, όπου μας προκαλεί να ενεργοποιηθούμε χωρίς να είμαστε παθητικοί δέκτες σε όσα συμβαίνουν γύρω μας:

«Παιδί, το περιβόλι μου που θα κληρονομήσεις,
όπως το βρεις κι’ όπως το δεις να μη το παρατήσεις.
………………………………………………………………………………..
Κι αν αγαπάς τ’ ανθρώπινα κι’ όσα άρρωστα δεν είναι,
ρίξε αγιασμό και ξόρκισε τα ξωτικά, να φύγουν,
και τη ζωντάνια σπείρε του μ’ όσα γερά, δροσάτα.
Γίνε οργοτόμος, φυτευτής, διαφεντευτής!..»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης