|

Μεγάλωσα στο Μεσολόγγι, “στη θάλασσα εκεί τη ρηχή και την ήμερη, στη θάλασσα εκεί την πλατιά, τη μεγάλη”. Μετά από πανελλήνιες εξετάσεις εισήλθα στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών, ενώ μετά το τέλος των σπουδών μου ολοκλήρωσα με υποτροφία και βαθμό Άριστα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στην Προληπτική Οδοντιατρική και την Δημόσια Οδοντιατρική Υγεία.

Εργάστηκα ως έμμισθος επιστημονικός συνεργάτης στην Οδοντιατρική του Πανεπιστημίου Αθηνών από το 2007 ως το 2013, ενώ από το 2009 διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο στο Μεσολόγγι.

Υπήρξα πάντα άνθρωπος της προσφοράς, εργάστηκα εθελοντικά ως επικεφαλής στις ιατρικές υπηρεσίες των Ολυμπιακών Αγώνων Αθήνα 2004, ενώ κατά την διάρκεια του μεταπτυχιακού μου σε συνεργασία με την έδρα της Προληπτικής Οδοντιατρικής Αθηνών και για δύο χρόνια επισκεφτήκαμε εθελοντικά εκατοντάδες δημοτικά σχολεία της Αττικής εξετάζοντας και εκπαιδεύοντας τα παιδιά στην στοματική υγεία.

Ήδη από την επιστροφή μου στο Μεσολόγγι δραστηριοποιήθηκα στο “Φαντάσου την Πόλη” ενώ είμαι από το 2009 μέλος στο σύλλογο ¨Φίλοι της Λιμνοθάλασσας”, τα τελευταία 3 χρόνια από τη θέση του αντιπροέδρου του διοικητικού συμβουλίου.

Το Μεσολόγγι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας του και έχει ανάγκη από ένα σύγχρονο αφήγημα ανάπτυξης. “Ξύπνησα με το μαρμάρινο τούτο κεφάλι στα χέρια που μου εξαντλεί τους αγκώνες και δεν ξέρω πού να τ’ ακουμπήσω”: ήρθε η ώρα το βάρος της ιστορίας αυτής της πόλης να πάψει να πέφτει βαρύ επάνω μας και η πόλη να αποκτήσει ένα σύγχρονο πρόσωπο που τόσο της αξίζει, προσανατολισμένο στις νέες τεχνολογίες, τον τουρισμό και την σύγχρονη αστική αισθητική.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης