|

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Είμαι Ιχθυολόγος Τ.Ε & Μηχανικός Α.Ε.Ν. Είμαι Απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ασπροπύργου, σχολής Μηχανικών, αποφοίτησα το 2012 και εργάστηκα επι σειρά ετών σε ποντοπόρα εμπορικά πλοία ως Μηχανικός Γ΄.

Παράλληλα με την επαγγελματική μου ενασχόληση, συνέχισα τις σπουδές μου Στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στην Σχολή Αλιείας και Υδατοκαλλιεργειών, αποφοιτώντας ως Ιχθυολόγος Τεχνολογικής Εκπαίδευσης. Εν συνεχεία, παρακολούθησα και ολοκλήρωσα επιτυχώς το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Βιώσιμη Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια – Sustainable Fishery, Aquaculture.

Επί του παρόντος εργάζομαι σε φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, ενώ παράλληλα εργάζομαι και σε δομές δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ταυτόχρονα εκπονώ την διδακτορική μου διατριβή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής, στο αντικείμενο Μηχανικής και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων.

Έπειτα από ώριμη σκέψη αλλά και από προτροπή της υποψήφιας δημάρχου Όλγας Δασκαλή, έχω την χαρά και την τιμή να συμπορευτώ με τον συνδυασμό Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών. Ως ενεργός πολίτης με αγάπη και σεβασμό για τον τόπο μου, επιθυμώ να συμβάλλω στη γενικότερη ευημερία της πόλης μας. Ολοένα και περισσότερο προβληματίζομαι σχετικά με το δημογραφικό πρόβλημα της περιοχής μας, που οδηγεί αναμφίβολα στην ερημοποίηση του δήμου μας.

Από την άλλη πλευρά, αποτελεί επιτακτική ανάγκη η ορθή διαχείριση και εκμετάλλευση των πόρων του δήμου μας, να είναι εναρμονισμένες με τον συλλογισμό της αειφόρου ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος. Θεωρώ πως μόνο ρεαλιστικές, αναπτυξιακές και περιβαλλοντικές πολιτικές, μπορούν να ενδυναμώσουν, να αναπτύξουν και να διατηρήσουν ένα ικανοποιητικό επίπεδο ευημερίας για τον Δήμο μας. Με προσπάθεια, και αντικειμενική απόδοση της πραγματικότητας επιθυμώ να συμβάλλω σε αυτή την συλλογική προσπάθεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης