|

Ονομάζομαι Παναγιώτα Γρομητσάρη του Γεωργίου και της Μαρίας το γένος Μουστάκα και είμαι 32 ετών. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Αποφοίτησα από το επαγγελματικό λύκειο Μεσολογγίου το 2008 και εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος στον τομέα της κομμωτικής τέχνης όπου και σπούδασα. Πρόσφατα παντρεύτηκα τον Δημήτρη Αυγέρη από την Κατοχή Μεσολογγίου.

Κατάγομαι από αγροτική οικογένεια και ξέρω καλά τον μόχθο και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι συνάνθρωποι μου μιας και το μεγαλύτερο μέρος της αιτωλοακαρνανιας αποτελείται από αγρότες. Κοιτάζω γύρω μου και βλέπω ελάχιστους συμμαθητές και συνομήλικους μιας και οι περισσότεροι αναζήτησαν την τύχη τους αλλού επειδή στον τόπο μας πάμε εμπρός πίσω….

Δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα για τους νέους γιατί τόσα χρόνια καμία δημοτική αρχή δεν έκανε τίποτα για την ανάπτυξη του τόπου. Βλέπω κάθε μέρα αυτόν τον πανέμορφο Δήμο να μαραζώνει αφού ποτέ τα λόγια δεν γίνονται πράξεις και πάντα μένουν τα μεγάλα και τα ωραία “θα”… Γι αυτό πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε όλη αυτήν την κατάσταση και να δώσουμε στον δήμο μεσολογγιου την θέση που του αξίζει σε γενικό επίπεδο μιας και δεν αρκεί δυστυχώς η τεράστια ιστορία του για την αξιοπρεπή επιβίωση των κατοίκων.

Είμαι ένας άνθρωπος που πάρα τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισα δεν εγκατέλειψα τον τόπο μου αντιθέτως έμεινα και πάλεψα μέχρι και σήμερα εδώ… Πιστεύω στο ήθος και την ειλικρίνεια της κυρίας Όλγας Δασκαλη γι αυτό και αποφάσισα να παλέψω στο πλευρό της μήπως και δει μια άσπρη μέρα ο Δήμος μας, μια μέρα που θα περπατώ στην πλατεία, στο λιμάνι και στα γύρω χωριά χωρίς να θλιβομαι που είμαι δημότης μιας εγκαταλελειμενης πόλης, αντιθέτως θα την βλέπω να ανθίζει και θα νοιώθω υπερήφανη.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης