|

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1988, έκτοτε μεγάλωσα και ζω στο Νεοχώρι Μεσολογγίου. Το 2005 αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Νεοχωρίου και έπειτα φοίτησα στη σχολή Τεχνικών Μηχανών Θαλάσσης στον Πειραιά, επάγγελμα το οποίο συνεχίζω από τον πατέρα μου και εξασκώ στην περιοχή μου μέχρι και σήμερα.

Όλα αυτά τα χρόνια, οι προσωπικές μου ανησυχίες και η παρότρυνση του πατέρα μου με έκαναν να εξελίξω τις δεξιότητές μου αποκτώντας: πτυχίο Αγγλικών επιπέδου Lower , πιστοποίηση ψηφιακών δεξιοτήτων ECDL, πτυχίο Αρμονίας μουσικής, δίπλωμα επαγγελματία ναυαγοσώστη, δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης καθώς και δίπλωμα ταχύπλοου σκάφους και δίπλωμα αυτόνομης κατάδυσης πρώτου επιπέδου. Επιπλέον, μέσω του πιστοποιητικού εργασιών ISO 17064 πήρα την ειδικότητα του Αρχιτεχνίτη Μηχανών Θαλάσσης.

Η αγάπη μου για τον τόπο μου με κράτησε εδώ. Η Όλγα Δασκαλή και η κίνησή της για Υποψήφια Δήμαρχος Μεσολογγίου αποτελεί για μένα όαση και ελπίδα αναμόρφωσης και ανάπτυξης γι’ αυτόν τον άδικα παρατημένο, από τους εκάστοτε κυβερνώντες, τόπο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης