|

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στην Κατοχη, Ι.Π. Μεσολογγίου. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Πολυτεχνική Σχολή Ξάνθης (ΔΠΘ) και έλαβα τον τίτλο του Διπλωματούχου Πολιτικού Μηχανικού.

Σε όλη την επαγγελματική μου σταδιοδρομία εως τώρα έχω ασχολήθει κυρίως με την εσωτερικές κατασκεύες Μουσείων (κυρίως λαογραφικών), σε Λήμνο, Δομνίστα και Κω, με την κατασκευή δημοσίων έργων και κυρίως έργων αφαλάτωσης σε νησιά, με την κατασκευή ξενοδοχειακών μονάδων στη Μύκονο και τη ανακαίνιση υπάρχοντων (Metropolitan σε Marriot), με την κατασκεύη και την ανακαίνιση Super market Σκλαβενίτης σε Σαντορίνη-Δράμα- Ξάνθη και Κέρκυρα, με την ανακαίνιση Τραπεζών σε Κέρκυρα και με την ανακαίνιση .

Τα τελευταία 4 χρόνια έχω εγκατασταθεί στο Μεσολόγγι και διατηρώ τεχνικό γραφείο μελετών κατασκεύων στην Κατοχή, Ι.Π. Μεσολογγίου με κύρια ασχολία την μελέτη και κατασκευή ιδιωτικών εργων όπως εργασίες την παροχή υπηρεσιών στο κομμάτι της κτηματογράφησης (πάνω από 5000 δηλώσει κτηματολογίου), τις τοπογραφικές αποτυπώσεις, την έκδοση οικοδομικών αδειών, την μελέτη εξοχικών-τουριστικών κατοικιών σε όλη την ελλάδα την κατασκεύη-ανακαίνιση ιδιωτικών κτιριακών έργων, τις μελέτες και εγκρισεις εγκατάστασης φωτοβολταϊκών έργων μεγάλης κλίμακας και τη μελέτη-κατασκευή έργων εξοικονόμησης ενέργειας σε κατοικίες. Παράλληλα παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε Τοπικούς Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων και διατηρώ και το επάγγελμα του αγρότη.

Από την πρώτη στιγμή που εγκαταστάθηκα εδω ήμουν δίπλα και στις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και σε πολλούς Δημόσιους φορείς ώστε να τους βοηθήσω στο δυσκολο έργο που επιτελούν. Η ουσιαστική και βαθιά ανησυχία μου για το μέλλον του τόπου μου με οδηγησαν να ασχοληθώ με τα κοινα και να συνεισφέρω τα μέγιστα με κύρια χαρακτηριστικό την ανιδιοτέλεια και την αγάπη για τον τόπο που ζώ και εργάζομαι.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης