|

Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι το 1965. Είμαι παντρεμένος με την Ιωάννα Φιλιπποπούλου και έχουμε αποκτήσει δύο υπέροχους γιούς τον Γεράσιμο και τον Συμεών Παντελή.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Παράλληλα έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων του Υπουργείου Οικονομικών.

Εργάζομαι στην Ελληνική Στατιστική Αρχή του νομού Αιτωλοακαρνανίας κατέχοντας τη θέση του προϊστάμενου καθώς και του ανώτερου επόπτη Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων νήσων.

Τη χρονιά 1983 -1984 ήμουν πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Μεσολογγίου, από το 1986 έως το 1989 ήμουν μέλος της κεντρικής διοίκησης ΟΝΝΕΔ. Το 2000 ανέλαβα πρόεδρος στην τοπική ενότητα ΝΔ Μεσολογγίου, όπου και παρέμεινα έως το 2007.

Από το 2019 έως και σήμερα, κατέχω τη θέση του ταμία στο ΔΣ του Ραδιοφωνικού σταθμού Μεσολογγίου.

Για να ξεπεράσουμε το σαθρό κλίμα που επικρατεί στον τόπο μας, χρειάζεται να ξεπεράσουμε τις πολιτικές αγκυλώσεις. Πρέπει να υπερκεράσουμε τις λογικές που τόσα χρόνια μας κρατούν πίσω και να επιλέξουμε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που την επόμενη μέρα της εκλογής του θα κοιτάξει τον τόπο και όχι τα χρώματα. Η πανσπερμία έντιμων ανθρώπων από όλο το πολιτικό φάσμα και οι ξεκάθαρες θέσεις του συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την κα. Όλγα Δασκαλή, με έκαναν να συνταχθώ με τη συγκεκριμένη προσπάθεια.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης