|

Ονομάζομαι Σπυρίδων – Παναγιώτης Κιτσινέλης. Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Η καταγωγή μου είναι από το Μεσολόγγι από τη μεριά του πατέρα μου και από την Καλαμάτα από τη μεριά της μητέρας μου.
Εκπαιδεύτηκα ως Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (chef) και εργάζομαι στον κλάδο της Εστίασης & Φιλοξενίας συνεχώς από το 2006. Παράλληλα με τις σπουδές μου και την εργασία μου, μεγάλο μέρος του χρόνου μου το διέθετα και το διαθέτω σε εθελοντικές και καλλιτεχνικές δράσεις.

Ως μέλος οργανωτικών ομάδων για εκδηλώσεις διεθνούς εμβέλειας έμαθα από πολύ νωρίς πως είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ένα πλήθος διαφορετικών ανθρώπων με ξεχωριστούς χαρακτήρες και εμπειρίες. Η αξιοποίηση του πλήθους των δεξιοτήτων των μελών μιας ομάδας, είναι αυτό που της δίνει ώθηση και παράγει αποτελέσματα.

Πολυετής είναι και η ενασχόλησή μου, κυρίως μέσα από τις παραστατικές τέχνες και την παράδοση, με συλλόγους της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, περιοχών του διευρυμένου Δήμου αλλά και γειτονικών πόλεων.
Φροντίζω να εργάζομαι δημιουργικά με ότι καταπιάνομαι και να δουλεύω συστηματικά ώστε να πετυχαίνω το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει ανάγκη από ανθρώπους με όραμα και όρεξη για δουλειά, μα πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη από ανθρώπους που ακούνε την κοινωνία και φροντίζουν για τον τόπο και τους συμπολίτες τους.

«Ο καθένας ας βάλει το λιθαράκι του»

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης