|

Ονομάζομαι Κοκώρης Χρήστος, είμαι 31 ετών και κατάγομαι από το Μεσολόγγι, όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα μέχρι τα 18. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, τα τελευταία χρόνια κινούμαι στο χώρο του εμπορίου ως ελεύθερος επαγγελματίας, διατηρώντας με τη γυναίκα μου Τσαούση Βασιλική, το δικό μας κατάστημα στη πόλη του Μεσολογγίου. Χόμπι μου είναι η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση η συμμετοχή μου στα εκάστοτε τοπικά πρωταθλήματα και τις ομάδες που τα πλαισιώνουν.

Η αγάπη μου για την πόλη μου ήταν αυτή που με παρακίνησε να επιστρέψω σε αυτήν, επενδύοντας μέσω της δουλειάς μου και θεωρώντας την ιδανική να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Δυστυχώς, όπως φαίνεται, η ομορφιά και η νοσταλγία του τόπου μας δεν αρκεί ώστε να ωθήσει τους περισσότερους συνομήλικους, νέους επιστήμονες, να γυρίσουν και να αναπτυχθούν στην πόλη μας, διότι επικρατέστερη είναι η άποψη, πως δεν υπάρχει προοπτική εξέλιξης και υποδομές ανάπτυξης σε πολλούς τομείς.

Προσωπικά πιστεύω, ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει ριζικά η κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας τα τελευταία χρόνια. Κρίνω απαραίτητο, άτομα υπεύθυνα και με επιστημονικές γνώσεις, να αναλάβουν τις αρμόδιες θέσεις, ώστε να οδηγήσουν την πόλη μας στη πρόοδο και την ανάπτυξη που της αρμόζει. Η γενιά μας ειδικότερα, έχει ανάγκη από “καθαρούς”, ενάρετους ηγέτες, που στόχος τους θα είναι η ανιδιοτελής προσφορά και συνεισφορά για την ευημερία του συνόλου και όχι η υπονόμευση της πόλης προς όφελός τους, εξυπηρετώντας προσωπικά συμφέροντα. Η πόλη άλλωστε, ως πραγμάτωση της κοινωνικής ζωής, οφείλει να προασπίσει τη συλλογική ευτυχία εξουδετερώνοντας τις βλέψεις οποιασδήποτε ατομικότητας θέλει να αναδειχθεί σε βάρος της (Αριστοτέλης).

Μετά τη προσέγγιση λοιπόν της Όλγας Δασκαλή να συμμετέχω στην παράταξη, την οποία εμπιστεύομαι και θεωρώ ότι πρεσβεύει αξίες, προβάλλοντας έμπρακτες ιδέες και έχοντας όραμα για τον τόπο και τις κοινότητές του, πήρα την απόφαση να συμβάλλω κι εγώ με τον δικό μου τροπο στην υλοποίηση του οράματος αυτού, στηρίζοντας κάθε ιδέα και πράξη με στόχο την αναδόμηση του τόπου μας και την βελτίωση των υποδομών του, για έναν πραγματικά “Ισχυρό Δήμο” για όλους μας!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης