|

Ονομάζομαι Γιώργος Κονταρής του Ηλία και της Αλεξάνδρας το γένος Καλτάση. Εργάζομαι ως διοικητικός υπάλληλος στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης και αποχέτευσης Μεσολογγίου. Έχω πτυχίο “Υποστήριξης συστημάτων, εφαρμογών και δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών” καθώς και επιμορφώσεις στον τομέα του marketing. Μεγάλωσα στη Μάστρο και κατοικώ στο Μεσολόγγι.

Μέσα από την ενασχόληση μου με τα κοινά θέλω να βοηθήσω, ώστε την επόμενη πενταετία ο Δήμος, να γίνει φιλικός στους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. Οι δημόσιοι χώροι, τα γήπεδα, οι αίθουσες, τα θέατρα, οι υπηρεσίες, τα δημοτικά κτίρια πρέπει να είναι προσβάσιμα σε όλους. Με ενδιέφερε πάντα η ανάπτυξη της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που κατοικούν στις κοινότητες του Δήμου.

Ζούμε σε έναν από τους πιο όμορφους τόπους, παρόλα αυτά οι άνθρωποι φεύγουν και αναζητούν σε άλλα μέρη ένα καλύτερο μέλλον. Για να αντιστρέψουμε την εν λόγω κατάσταση, χρειάζεται να εργαστούμε για τη δημιουργία υποδομών σε όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου.

Χρειάζεται να ενισχύσουμε την επιχειρηματικότητα με στοχευμένες παρεμβάσεις και να λύσουμε τα συγκεκριμένα προβλήματα που υπάρχουν σε κάθε κοινότητα. Έχω μάθει να παλεύω στη ζωή μου και για αυτό βρίσκομαι στο συγκεκριμένο συνδυασμό. Έναν συνδυασμό που έχει στόχο να αναβαθμίσει την καθημερινότητα των πολιτών και να δημιουργήσει μια δημοτική βιώσιμη κινητικότητα.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης