|

Κατάγομαι από την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου (τώρα Δ.Δ Δήμου Αστακού). Τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μεγάλωσα σε ένα χωριό της Γερμανίας όπου οι μετανάστες γονείς μου εργαζόταν ως βιομηχανικοί εργάτες.

Δημοτικό και Γυμνάσιο φοίτησα στην Χρυσοβίτσα και τον Αστακό αντίστοιχα. Αποφοίτησα από το Λύκειο Θηλέων στο Μεσολόγγι και έφυγα στην Αθήνα για να σπουδάσω κοινωνιολογία στην Πάντειο (νυν Πάντειο Πανεπιστήμιο). Επίσης σπούδασα Εκπαιδευτική Ψυχολογία στο ΕΚΠΑ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου καθώς και συμμετείχα σε διάφορες επιμορφώσεις τόσο γενικές (π.χ περιβαλλοντική εκπαίδευση) όσο και ειδικές (π.χ στον φορέα διαχείρισης της λιμνοθάλασσας).

Εργάστηκα ως εκπαιδευτικός από το 1992 σε σχολεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , τα περισσότερα στο Γυμνάσιο και Λύκειο Νεοχωρίου. Από το 2013 εργάζομαι ως Διοικητικός στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας. Αυτό που με διακρίνει είναι ότι παίρνω σοβαρά κάθε ρόλο που αναλαμβάνω εργαζόμενη με συνέπεια έχοντας σαν γνώμονα το κοινό καλό. Επίσης είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη σε θέματα αναπηρίας, όντας κι εγώ με κάποια κινητική αναπηρία.

Αποδέχτηκα την πρόταση του συνδυασμού γιατί συμμερίζομαι τις ανησυχίες τους για τον δήμο, εκτιμώντας ιδιαίτερα τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων, παρακολουθώντας τον τρόπο δράσης τους στην ενασχόλησή τους με τα κοινά.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης