|

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Αύγουστο του 1982.Μεγάλωσα στο Νεοχώρι – Μεσολογγίου όπου συνέχισα να διαμένω και μετά από την αποφοίτηση μου από το Ενιαίο Λύκειο για να σπουδάσω στο Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου στο Τμήμα Ιχθυολογίας από το 2000 έως το 2004.Στην συνέχεια (2005-2006) εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις στην Πολεμική Αεροπορία ως στρατεύσιμος σμηνίας.

Το 2007 εργάζομαι για πρώτη φορά στον τομέα της Ιχθυοκαλλιέργειας στην εταιρία «Ανδρομέδα Α.Ε» έως και σήμερα. Το 2015 ένωσα την ζωή μου με την σύζυγο μου Τζανάκη Μαρία με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά.

Στο πέρασμα του χρόνου και έχοντας την ευκαιρία να ζήσω αρκετά αυτόν τον υπέροχο τόπο, που μου έδωσε την ευκαιρία να εργασθώ και να δημιουργήσω την οικογένεια μου, κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλές και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την ζωή όλων μας.

Σε αυτήν την χρονική στιγμή, που δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη ,υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων με οδηγό την Όλγα Δασκαλή η οποία δεν έχει απλά ένα όραμα αλλά ένα υλοποιήσιμο πρόγραμμα που μπορεί να φτάσει τον τόπο μας στην επόμενη μέρα. Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον αυτού του τόπου δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να εργασθούν για αυτόν και να φέρουν ανάπτυξη και ευημερία.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης