|

Ονομάζομαι Δημήτρης Λαμπόβας και κατάγομαι από το Λεσίνι. Γεννήθηκα στο Μεσολόγγι και μεγάλωσα στην Αθήνα, όπου κατοικώ και δραστηριοποιούμαι. Αρχικά σπούδασα Τεχνικός Αεροσκαφών στις σχολές ΔΕΛΤΑ και ξεκίνησα να εργάζομαι στην ΕΑΒ. Παράλληλα με την εργασία μου αποφοίτησα από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του ΑΤΕΙ Χαλκίδας. Αργότερα πραγματοποίησα μεταπτυχιακές σπουδές στο αντικείμενο της Επιχειρησιακής Διοίκησης στο Πανεπιστήμιο του Nottingham στην Μ. Βρετανία και το 2010 απέκτησα το διδακτορικό μου στο αντικείμενο της Διοίκησης Παραγωγής (Lean Engineering) από το Πανεπιστήμιο του De Montfort, επίσης της Μ. Βρετανίας.

Πέρα από την τυπική εκπαίδευση έχω παρακολουθήσει σεμινάρια σε θέματα «Χρηματοοικονομικής διοίκησης», «Επιθεωρητή ISO 9001:2015», «Διαχείρισης Έργου και Κατάρτισης Επιχειρησιακών Σχεδίων», «Τεχνικού ασφάλειας» κ.α.

Εργάζομαι ως στέλεχος στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) εδώ και 37 χρόνια με μεγάλη εμπειρία σε θέματα Διοίκησης και Οργάνωσης Παραγωγής, Υγείας και Ασφάλειας. Έχω διδάξει πάνω από μια δεκαετία σε ΙΕΚ, ΚΕΚ καθώς και στο ΑΤΕΙ Χαλκίδας στο τμήμα Μηχανολόγων και Μηχανικών Αεροσκαφών.

Παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα του δήμου μας με λύπη διαπιστώνω την εγκατάλειψη της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου και των χωριών, που την περιβάλουν.

Επέλεξα να κατέβω με την Όλγα Δασκαλή θεωρώντας, ότι με την ηγεσία της και τη συνεργασία όλων μας, θα μπορέσουμε να πάμε το δήμο μας ένα βήμα πιο μπροστά και να είμαστε περήφανοι που ζούμε σε αυτόν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης