|

Γεννήθηκα το 1953 και μεγάλωσα μέχρι τα 15 μου στο Νεοχώρι Οινιαδών. Τελείωσα το 5ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών (Εξάρχεια). Σπούδασα σχέδιο στη σχολή Δοξιάδη και πήρα πτυχίο Εργοδηγού Δομικών Έργων. Εργάστηκα ως σχεδιαστής, στο τμήμα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας στον κεντρικό σταθμό της ΔΕΗ (Ρούφ). Μετά τη στρατιωτική μου θητεία, το 1978, εργάστηκα ως Εργολάβος Δημοσίων Έργων (ΕΔΕ) σε έργα οδοποιίας και αποχέτευσης στο λεκανοπέδιο Αττικής μέχρι τον Νοέμβρη του 1984, που διορίστηκα ως διοικητικός υπάλληλος του Υπουργείου Παιδείας. Τον Νοέμβρη του 1986 πήρα μετάθεση για τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα το 2012.

Είμαι παντρεμένος με την Μαίρη Κυριάκου και αποκτήσαμε τρία παιδιά, που σήμερα δραστηριοποιούνται στο ελεύθερο επάγγελμα.

Τούτος ο Δήμος, χρειάζεται τώρα να κάνει την υπέρβαση. Μακριά από στείρες κομματικές αντιλήψεις, ανούσιες κομματικές φιλοδοξίες, ανοίκειες συναλλαγές, προσωπικές αντιπαλότητες και διοικητική ανεπάρκεια, έχουν κρατήσει το δήμο μας, δεκαετίες τώρα, μακριά από το ρόλο που του ορίζει η ιστορία του, η θέση του στο χάρτη, οι δυνατότητές του και η θέληση των πολιτών του να ακολουθήσει την εξέλιξη.

Με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και πάθος για δουλειά, εμπιστευόμαστε και συστρατευόμαστε με την προσπάθεια νέων ανθρώπων όσο και παλαιότερων με πείρα και νέες ιδέες, για να φτάσει επιτέλους ο δήμος μας εκεί που του αξίζει.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης