|

Γεννήθηκα το 1981 και πέρασα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Γνώρισα το Μεσολόγγι μέσω των σπουδών μου το 2000, όταν ήρθα ως φοιτήτρια του τμήματος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία. Αγάπησα την πόλη αμέσως και δέθηκα με τους κατοίκους της.

Είμαι παντρεμένη και έχω δύο υπέροχους γιους. Έχω εργαστεί για πάνω από 15 χρόνια στο χώρο της εστίασης και ως υπάλληλος σε επιχειρήσεις τουριστικού ενδιαφέροντος.

Επέλεξα να μείνω στο Μεσολόγγι και να κάνω οικογένεια μεγαλώνοντας εδώ τα παιδιά μου, προσφέροντάς τους έναν ήρεμο τρόπο ζωής μέσα σε ένα όμορφο περιβάλλον, κοντά σε ανθρώπους που όπως αγκάλιασαν φιλόξενα εμένα, να αγκαλιάσουν και εκείνα με αγάπη.

Αποφάσισα να υποστηρίξω το συνδυασμό της κ. Όλγας Δασκαλή βλέποντας στο πρόσωπό της έναν άνθρωπο με όραμα για τη βελτίωση της καθημερινότητας σε όλο το δήμο, κάτι που δεν έχω συναντήσει στα 23 χρόνια που ζω εδώ, από καμία άλλη δημοτική αρχή.

Πιστεύω ακράδαντα ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν πολλοί άνθρωποι με φρέσκες ιδέες και με την κατάλληλη τεχνογνωσία , προκειμένου να φτιάξουμε την πόλη μας έναν σύγχρονο Δήμο, πρωτοπόρο, που αξιοποιεί όλους τους πόρους, έναν τόπο άριστο για μας τους ντόπιους, όπου θα ήταν καλό να ζήσουν και τα παιδιά μας στο μέλλον και θα αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για τους επισκέπτες.

Στην απόφασή μου αυτή με βοήθησε ο σύζυγος μου Αλέξανδρος Μπαρμπετάκης, που στέκεται πάντα δίπλα μου στηρίζοντας τις αποφάσεις μου και μοιράζεται μαζί μου τα ίδια όνειρα και τις ίδιες ανησυχίες για τον τόπο μας, το Μεσολόγγι μας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης