|

Γεννήθηκα στην Άνω Σύρο Κυκλάδων. Ζω στο Μεσολόγγι από το 1979. Είμαι έγγαμος, με 4 τέκνα.

Είμαι συνταξιούχος εκπαιδευτικός με 35ετία. Υπηρέτησα ως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (2007-2014), Προϊστάμενος Γραφείου Δ.Ε, Διευθυντής και Υποδιευθυντής Γυμνασίου.

Είμαι κάτοχος Master στις Επιστήμες της Αγωγής του Πανεπιστημίου Πατρών, πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικών Σπουδών Πανεπιστημίου Αθηνών και του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Γνωρίζω την γαλλική και αγγλική γλώσσα. Έχω πάρει μέρος σε πληθώρα Προγραμμάτων Σπουδών και Σεμιναρίων για διάφορα θέματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Brentwood και Κent Αγγλίας, Lyon Γαλλίας, Ludwigsbourg Γερμανίας, Εθνική Σχολή Διοίκησης Γαλλίας (ENA) στο Παρίσι.

Έχω διδάξει στο Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου, το ΠΕΚ Πατρών και το ΠΕΚ Τρίπολης. Έχω οργανώσει πλήθος συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων, προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπ/σης, Αγωγής Υγείας, Αγωγής Καταναλωτή, Αγωγής Σταδιοδρομίας, Κινητικότητας και μαθητικών θεατρικών παραστάσεων.

Υπήρξα μέλος του Κεντρικού, Ανώτατου Περιφερειακού και Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Υπουργείου Παιδείας. Είχα συνδικαλιστική δράση στο πλαίσιο της Α΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης