|

Γεννήθηκα το 1989 στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι, δεχόμενος βαθιές επιρροές στην ιδιοσυγκρασία μου από την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου και την λιμνοθάλασσα.

Ως νέος της πόλης, κατά την περίοδο 2009-2013 υπήρξα ενεργό μέλος του συλλόγου Νεολαίας Μεσολογγίου, στους Ποδηλάτες Μεσολογγίου και του Ενιαίου Φορέα Νέων Μεσολογγίου όπου δραστηριοποιήθηκα αποκλειστικά ενάντια στο “Σχέδιο Αθηνά” του Υπουργείου Παιδείας που διέσπασε τα τμήματα του Α.Τ.Ε.Ι Μεσολογγίου και το οδήγησε στη σημερινή του κατάσταση/εικόνα.

Το 2013 εργάστηκα και σπούδασα στην Πάντοβα της Ιταλίας “Επικοινωνία για την βιομηχανία της φιλοξενίας”.

Το 2014 μετέβη στο Λονδίνο όπου έζησα κι εργάστηκα επί 5 συναπτά έτη σε κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων και χώρων εστίασης παγκοσμίως και εξειδικεύτηκα στο Social Media Marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το 2019 σε ηλικία 30 ετών επέστρεψα στην Ελλάδα μοιράζοντας το χρόνο μου μεταξύ της αγαπημένης μου πόλης, το Μεσολόγγι, και άλλων περιοχών της χώρας. Συνέχισα την εξειδίκευση μου στο Hotel Management & Leadership και σήμερα εργάζομαι ως γενικός διευθυντής στην ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων “North Santorini Luxury Spa Hotel”.

Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με το video editing, την ανάπτυξη λογαριασμών στα social media και τις νέες τεχνολογίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, το blockchain και τα digital assets.

Με την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό της Όλγας Δασκαλή στοχεύω να συμβάλλω στην ψηφιοποίηση υπηρεσιών και στον σχεδιασμό μιας σύγχρονης, βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής του δήμου Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου, εξωραΐζοντας αρχικά τις αποκρουστικές παθογένειες της καθημερινότητας και εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνικές marketing και διαθέσιμες τεχνολογίες από την βιομηχανία της φιλοξενίας.

Επιπρόσθετα, κρίνω απολύτως απαραίτητη την εισαγωγή του αισθητικού κριτηρίου σε κάθε επιλογή και δραστηριότητα της δημοτικής αρχής και των ιδιωτών καθώς και η καθολική ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης με τους σύγχρονους προβληματισμούς και λύσεις που αυτή φέρει.

Τέλος, η οργάνωση της καθημερινότητας και η βελτίωση της συνολικής εμπειρίας επισκεπτών και του τοπικού πληθυσμού, είναι για εμένα θεμέλιος λίθος και προτεραιότητα για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής που δύναται να αποτελέσει λύση και συνάμα διέξοδο στον χρόνιο οικονομικό μαρασμό και συρρίκνωση της πόλης!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης