|

Γεννήθηκα και Μεγάλωσα στο Μεσολόγγι, με καταγωγή και από το Αιτωλικό από την πλευρά της μητέρας μου. Σπούδασα στο ΑΤΕΙ Κρήτης στο τμήμα Πολιτικών και Δομικών Έργων από το οποίο αποφοίτησα το 2007.

Εργάστηκα στον κατασκευαστικό κλάδο για την κατασκευή του Πολιτιστικού και Συνεδριακού κέντρου Ηρακλείου και το 2009 γύρισα στο Μεσολόγγι για να ασχοληθώ με την οικογενειακή μας επιχείρηση στον τομέα της διανομής τροφίμων και αναψυκτικών, μια επιχείρηση που αριθμεί 39 χρόνια συνεχούς λειτουργίας και 14 άτομα προσωπικό.

Έχοντας συνεχή τριβή με την καθημερινότητα της πόλης και με την πάροδο των χρονών βλέπω την πόλη που μεγάλωσα και επένδυσα το υπόλοιπο της ζωής μου να την υποβιβάζουν όλο και περισσότερο. Μια πόλη που ενώ έχει τρομερές προοπτικές από πολλές πλευρές να μην της δίνεται η δυνατότητα να αναπτυχθεί.

Στην πρώτη μου φορά που ασχολούμαι με τα αυτοδιοικητικά θα ήθελα να παλέψω να γίνει το Μεσολόγγι η πόλη που ονειρεύονται οι νέοι για το μέλλον τους, η πόλη που θα μπορέσει να έχει οικονομική ευημερία και να προσφέρει ασφάλεια και καλές συνθήκες διαβίωσης για όλους του πολίτες.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης