|

Γεννήθηκα στην Πάτρα το 1981, με καταγωγή από την Μεσάριστα Μακρυνείας και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι.

Σπούδασα στο τμήμα Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων του Πανεπιστήμιου Ιωάννινων. Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης, ασχολήθηκα με χημικές αναλύσεις λυμάτων στο κέντρο Βιολογικού καθαρισμού Μεσολογγίου. Πραγματοποίησα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο Βrunel University του Λονδίνου πάνω σε Τεχνολογίες και Διαχείριση Βιώσιμης Ενέργειας.

Στη συνέχεια συνεργάστηκα με τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου Αιτωλικού για την υλοποίηση του λευκώματος «Διαδρομή στο χρόνο, στο χώρο, στο λόγο, στις τέχνες» και συνέχισα για τρία χρόνια στον ιδιωτικό τομέα πάνω στην ψηφιοποίηση αγροτεμαχίων (LPIS). Από το 2011 εργάζομαι στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ).

Το Μεσολόγγι είναι ένας τόπος με σπουδαίο φυσικό περιβάλλον και μια ένδοξη ιστορία. Όνειρο μας, όσων μεγαλώσαμε εδώ, είναι να υλοποιηθούν οι κατάλληλες υποδομές για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για τους ανθρώπους που ζουν εδώ, μικρούς και μεγάλους και για τους ανθρώπους που το επισκέπτονται.

Το αξίζει το “Μεσολογγάκι” μας, ας προσπαθήσουμε!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης