|

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα το 1966. Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Πάτρας και στις Πανελλήνιες εξετάσεις πέρασα στο Τμήμα Ιχθυοκομίας Αλιείας του ΤΕΙ Μεσολογγίου. Κατά την διάρκεια των σπουδών μου δεν έκατσα καθόλου. Επέστρεψα το 1998 όπου εργάστηκα σε μονάδα υδατοκαλλιεργειών στην περιοχή και παράλληλα ως εργαστηριακός συνεργάτης στην παραπάνω σχολή που αποφοίτησα (μέχρι το 2008). Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως Ιχθυολόγος στην Avramar A.E. Από το 2001 όμως, έμεινα ερωτικός μετανάστης στην Ιερή Πόλη και έκτοτε έγινα μόνιμος της κάτοικος. Παντρεμένος με την Γεωργία Στραβοπόδη και έχουμε 2 παιδιά.

Στην Πάτρα, όταν ήμουν φοιτητής μου άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά και έτσι σύντομα έγινα μέλος της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας(ΟΙΚΙΠΑ) και ανέλαβα την επιμέλεια της ραδιοφωνικής της εκπομπής σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης(Ράδιο Γάμμα, Φάρος).

Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήμουν υποψήφιος δημ. σύμβουλος με τον συνδυασμό “Συμμαχία για το Μέλλον” υπό τον Π. Σκαρμούτσο.

Στις επερχόμενες εκλογές θεωρώ πως πρέπει να στηρίξουμε και υποστηρίξουμε νέους ανθρώπους με νέες ιδέες που πρέπει να κάνουν την υπέρβαση για το καλό της πόλης. Την Όλγα με τους συνεργάτες της τους παρακολούθησα σε όλη τους την θητεία στην Κοινότητα και εκτίμησα την προσπάθεια τους. Θέλω με την όποια εμπειρία έχω, να συμβάλλω και εγώ στο δύσκολο έργο που θέλουν να αναλάβουν.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης