|

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι. Στο μακρινό παρελθόν έχω υπάρξει εθελοντής παραγωγός στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Ι.Π. Μεσολογγίου και μπορεί να με είχατε συναντήσει στην Κινηματογραφική Λέσχη. Το 2013 ήμουν στην ομάδα του “Φαντάσου την Πόλη” ενώ το 2015-7 ήμουν μαζί με την Όλγα στην ομάδα των “Actors of Urban Change”“.

Έχω πτυχίο Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με κατεύθυνση Λογιστική και Χρηματοοκονομική Διοίκηση, ωστόσο εξαρχής ασχολήθηκα με τη διαφήμιση και την πληροφορική. Στο πλαίσιο της δουλειάς μου συνεργάζομαι μέχρι και σήμερα με πολιτιστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μεσολογγίου σε θέματα τεχνολογίας και επικοινωνίας.

Η πρώτη μου δουλειά ήταν στη διαφημιστική εταιρεία Ogilvy, έπειτα ήμουν από τους συνιδρυτές της Τεχνολογικής Κοοπερατίβας “Sociality” και η τελευταία μου δουλειά ήταν στο Qurio, μία startup με αντικείμενο την ανάπτυξη ενός εργαλείου που θα διευκολύνει την επικοινωνία μέσων ενημέρωσης με το κοινό τους. Επιπλέον διδάσκω στο ANT1 MediaLab και σε ανεξάρτητα σεμινάρια ενώ συμμετέχω σε προγράμματα mentorship πάντα πάνω σε θέματα ψηφιακής επικοινωνίας και ανάπτυξης προϊόντος. Σήμερα δραστηριοποιούμαι ως σύμβουλος σε θέματα ψηφιακού marketing και τεχνολογίας για επιχειρήσεις και οργανισμούς κάτω από την επωνυμία “Stellar Partners”.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης