|

Ονομάζομαι Αικατερίνη Ζαπαντιώτη του Αθανασίου το γένος Πλαστήρα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Μεσολόγγι.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Πατρών και απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής του πρώην Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδος.

Παράλληλα με τις σπουδές μου ως φοιτήτρια νοσηλευτικής, ξεκίνησα και ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών με αντικείμενο την Βιώσιμη Αλιεία, Υδατοκαλλιέργεια – Sustainable Fishery, Aquaculture.

Εργάζομαι ως εκπαιδευτικός νοσηλεύτρια σε δημόσιες δομές. Επιπρόσθετα ασχολούμαι με την εκπόνηση της διδακτορικής μου διατριβής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και διατροφής με αντικείμενο την βιοτεχνολογία και τη μηχανική τροφίμων.

Παρακινημένη, ύστερα από συζήτηση με την υποψήφια δήμαρχο Όλγα Δασκαλή και με γνώμονα το κοινό καλό του δήμου μας αποτελεί τιμή μου να συμμετάσχω με τον συνδυασμό Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών.

Με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και ενδιαφέρον για τον τόπο μου θα ήθελα να λάβω μέρος σε αυτή την ομαδική προσπάθεια που γίνεται ώστε η κατάσταση να αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.

Θλίβομαι βαθύτατα με την κατάσταση που επικρατεί στο δήμο μας. Αφενός, τεράστιο ζήτημα αποτελεί η υποστελέχωση που επικρατεί στο νοσοκομείο λόγω έλλειψης γιατρών, νοσηλευτών, διοικητικού προσωπικού με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία και εν τέλει τη μη εξυπηρέτηση των πολιτών. Η υγεία αποτελεί το πολυτιμότερο αγαθό και θα πρέπει να προστατεύεται και να διαφυλάσσεται. Γι αυτό το λόγο, το νοσοκομείο πρέπει να επανδρωθεί με εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο θα ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του κάθε πολίτη.Κατεστραμμένοι δρόμοι, ανεργία που μαστίζει όλες τις ηλικίες, μια θλιβερή, μουντή και ερημωμένη πόλη που δεν θυμίζει σε τίποτα την πόλη που μεγάλωσα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία που επικρατούν σήμερα. Η ίδια κατάσταση υφίσταται και στα χωριά.

Αποφάσισα λοιπόν να ταχθώ σθεναρά με την υποψήφια δήμαρχο Όλγα Δασκαλή γιατί την θεωρώ εξέχουσα και αξιόλογη προσωπικότητα που θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει με πολλαπλούς τρόπους στο να γίνει αυτός ο τόπος καλύτερος και πιο βιώσιμος για όλους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης