|

Γεννήθηκα στην Αθήνα, Κεφαλονίτισσα στην καταγωγή. Στο Μεσολόγγι ήρθα το 1995 ως φοιτήτρια στο ΤΕΙ Μεσολογγίου στη Σχολή Διοίκησης & Οικονμίας, στο Τμήμα Λογιστικής. Πήρα το πτυχίο μου και έκτοτε δουλεύω ως λογίστρια στον ιδιωτικό τομέα. Παράλληλα ήμουν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Γονεων Με Τρία παιδια Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, μέλος του ΔΣ, ταμίας και μετέπειτα πρόεδρος!

Επίσης από το 2015 είμαι μέλος της Φιλαρμονικής “Διονύσιος Σολωμός”, μιας αγαπημένης παρέας που αγαπάει την μουσική και μέσα από αυτή έχουμε προβάλλει το Μεσολόγγι μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό!

Αγάπησα το Μεσολόγγι από την πρώτη στιγμή, για την απλότητα του, την φυσική του ομορφιά και το υπέροχο ηλιοβασίλεμα! Αποφάσισα να μείνω μόνιμα στον τόπο αυτό κάνοντας οικογένεια με τον Σωτήρη Ζοχιό και αποκτήσαμε τρεις γιους.

Την εποχή που ήρθα στο Μεσολόγγι (1995) έσφιζε από ζωή! Με το πέρασμα των χρόνων η αγαπημένη αυτή πολη μετατράπηκε σε χωριό και πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει ακόμα χειρότερο. Είναι κρίμα οι νέοι να φεύγουν απο τον τόπο τους, από τον Ιερό αυτό τόπο!

Αποφάσισα, λοιπόν, να βάλω κι εγώ ένα χεράκι μαζί με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους και με την πολύτιμη βοήθεια της Όλγας, να προσπαθήσουμε όλοι ΜΑΖΙ, να ανατρέψουμε την πτώση της Ιερής μας Πόλης!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης