Δημοσιεύσεις|

Την Κυριακή 23/10/2022 πραγματοποιήθηκε στο Αιτωλικό, η πρώτη συνάντηση στη Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού του Ανεξάρτητου Συνδυασμού “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με επικεφαλής την δικηγόρο, κα. Όλγα Δασκαλή.

Πολίτες από όλες τις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας (Άγιος Ηλίας, Σταμνά, Φραγκουλαίικα, Μαγούλες, Αστροβίτσα, Χρυσοβέργι, Χαλίκι, Κεφαλόβρυσο, Αιτωλικό) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδυασμού.

Η κα. Δασκαλή μίλησε πολύ συγκεκριμένα και αναφέρθηκε στις λύσεις που προτείνει ο συνδυασμός για θέματα που ταλαιπωρούν χρόνια την περιοχή. Εξήγησε τις προτάσεις για τα θέματα της Ύδρευσης, της Παραβατικότητας, της απορρύπανσης της Λιμνοθάλασσας, των λογαριασμών της ΔΕΥΑΜ, της μεταστέγασης των Ρομά. Παράλληλα τέθηκαν οι αρχές και οι γενικές κατευθύνσεις του Συνδυασμού για όλα τα θέματα του Δήμου μας.

Σημείωσε, ότι η φιλοσοφία που διέπει την συγκεκριμένη αυτοδιοικητική πρόταση αφορά έναν ενιαίο, συμπαγή Δήμο χωρίς αντιπαλότητες και εμπάθειες μεταξύ περιοχών του. 

Εξήγησε ότι ο Συνδυασμός μελετά και ερευνά όλα τα θέματα που απασχολούν τις Κοινότητες του Δήμου μας με μεθοδικότητα και στοχοθεσία προετοιμάζοντας προτάσεις και εφαρμόσιμες λύσεις για την επόμενη μέρα.

Η πρώτη παρουσία στο Δημαρχιακό Μέγαρο μετά τις εκλογές, θα είναι μέρα δουλειάς και όχι γνωριμίας!

Στη συνάντηση ανέπτυξαν ορισμένες σκέψεις τα μέλη και υποστηρικτές του Συνδυασμού: Γιώργος Λαμπρόπουλος, Νίκος Σταμάτης, Άντα Χαλαζιά, Ιάκωβος Παλαιολόγος, Γιώργος Κονταρής.

Η επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Ενότητα Οινιαδών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης