Δημοσιεύσεις|

Συνεχίζοντας τις συναντήσεις που πραγματοποιούμε ως ανεξάρτητος συνδυασμός “Ισχυρός Δήμος, Δυνατές Κοινότητες, Ευημερία Πολιτών” με φορείς και πολίτες του Δήμου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της αποτελεσματικότερης δράσης για την επομένη των εκλογών, συναντηθήκαμε με το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Συζητήσαμε για τα προβλήματα, τις ενδεχόμενες λύσεις και τον τρόπο με τον οποίο ο Δήμος θα μπορέσει να ανακάμψει από την κακοδιαχείριση των τελευταίων ετών. Το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου θα πρέπει να αποτελέσει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μας και να λειτουργήσει ως η αιχμή του δόρατος στην ανάκαμψη του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Οι πολίτες, οι δημοτικοί υπάλληλοι και η εκάστοτε δημοτική αρχή αποτελούν μια ομάδα με ξεκάθαρες υποχρεώσεις και δικαιώματα. Η αγαστή συνεργασία τους, θα βγάλει τον Δήμο από το τέλμα και θα δημιουργήσει τις προοπτικές αναστροφής της υπάρχουσας κατάστασης.

Σε πρώτη φάση μας απασχόλησαν τα θέματα της διοικητικής οργάνωσης (Οργανισμός του Δήμου) και των νομικών προσώπων του Δήμου (Πνευματικό Κέντρο, Κοινωφελής Επιχείρηση), ο τρόπος για τον εσωτερικό έλεγχο, η κατάσταση των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου και ορισμένου χρόνου (Βοήθεια στο Σπίτι, ΚΔΑΠ, Κέντρο Κοινότητας), οι όροι υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλες τις Κοινότητες.

Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ως οργανισμός, αποτελεί τον μεγαλύτερο εργοδότη της ευρύτερης περιοχής. Ένας εργοδότης που οφείλει να δίνει το καλό παράδειγμα στις εργασιακές σχέσεις.

https://www.facebook.com/olgadaskali.ischirosdimos/posts/pfbid0QiQGjrSGjDLwrz1TTtq7ERgALqDrjQhQ1rnRGKMBZdjk2hH8NLdRrkjyqKXY2Nftl

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κλείσιμο Παραθύρου Αναζήτησης